2012-07-23 15:40:20• hírek • üzlet parfüm díva butik Au Boutique

Au Boutique – ott, ahol a luxusmárkák találkoznak

Széles választékkal és kedvezményekkel várja vendégeit a Grand Mall legújabb üzlete, az Au Boutique. Az alapötlet egy olyan luxus színvonalú üzlet kialakítása volt, ahol egy helyen elérhető minden, ami a jó kinézethez és a kellemes közérzethez nélkülözhetetlen.

A belépő vendéget kellemes fények és színek fogadják, a berendezés pedig a kitűnő ízlésről tanúskodik. A belső tér három különböző hangulatot olvaszt harmóniába: a terem egyik sarka csábító illatkompozíciók széles kínálatával fogad, ezektől nem messze minőségi kozmetikumokból, arc- és bőrápolótermékekből válogathatunk, míg a kisebb terem vállfáin márkás ruhák és fehérneműk lógnak, polcain pedig kényelmes lábbelik és kiegészítők találhatók.

A finom parfümökben virágok, gyümölcsök, különféle kérgek és illóolajok illata keveredik egymással egyedi, utánozhatatlan harmóniát alkotva. Ezt a sajátos harmóniát kínálja fel Önnek az Au Boutique, ahol illatcsaládok, eredeti márkanévvel ellátott parfümök, eau de toalettek, és kölnivizek széles választéka megtalálható.

A butik polcain olyan híres márkanevek kápráztatnak el, mint a Chanel, a Hugo Boss, Bvlgari, Carolina Herrera, Emporio Armani, Gucci, Azzaro, Kenzo, Davidoff, Dolce & Gabbana, Givenchy, Escada és még sorolhatnánk....

Az üzlet neves termékei közül minden hónapban legalább három parfümöt 50 százalékkal olcsóbban kínál az eredeti árhoz képest. Aki ide betér, minden bizonnyal rátalál valami különlegességre, és magának vagy másoknak is örömet szerezhet.

A stílusos kiszerelésű illatszerek mellett, szépségápoló termékek, kozmetikumok, valamint a Rimmel, Max Factor, Farmasi, Dior és Lacon családok legjobb termékei várja a butik vendégeit kedvező áron. Az Au Boutique vásárlói a kozmetikumok és parfümök mellett a Diesel, Promod, Pinky és egyéb neves márkák női és férfi kollekciójából válogathat. A ruhák mellett szintén minőségi lábbelik és egyéb kiegészítők is találhatók.



Legyen szó klasszikus illatokról, újdonságokról, kozmetikumokról, ruhákról és kiegészítőkről az Au Boutique kívánságait valóra váltja. Érdemes résen lenni, mert újabb és újabb akciók lepik meg az vásárlókat: most például akciós kuponok várják a vásárlókat.

Kellemes légkör, udvarias kiszolgálás és állandó kedvezmények az Au Boutique-ban, amely megközlíthető a  Iuliu Maniu utca elején, illetve a Stefan cel Mare utcán is.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: